Esbjergs ishockeyherrer måtte hen til sidste periode for at afgøre hjemmekampen mod bundholdet Rødovre.

Esbjerg. Ved indgangen til tredje periode lignede det en overraskende udesejr til Rødovre Mighty Bulls i Metal Ligaen.

Men så tog Esbjerg Energy sig sammen, og fire scoringer i tredje periode afgjorde opgøret og sikrede Esbjerg en hjemmesejr på 5-2.

Andreas Grundtvig bragte ellers gæsterne foran i første periode, men Esbjerg fik udlignet til 1-1.

11 minutter inde i anden periode var det så Kasper Jensen, der sendte gæsterne i front, og den føring holdt perioden ud.

Så tog Esbjerg fat, og tredje periode var et minut gammel, da Tyler Fiddler udlignede for hjemmeholdet, og derefter så man, hvorfor Rødovre ligger i den tunge ende af ligaen.

Fire minutter senere kom Esbjerg foran ved Kodie Curran, og Jared Knight øgede til 4-2, før Tyler Fiddler med sin anden scoring i kampen sørgede for slutresultatet tre minutter før tid.

Esbjerg lagde dermed yderligere afstand til netop Rødovre og nåede op på 47 point på ottendepladsen.

Rødovre har blot hentet 28 point i 33 kampe og ligger næstsidst.

Senere fredag måtte topholdet fra Aalborg Pirates se sig besejret ude mod Herning Blue Fox.

Herning vandt opgøret 4-2 og nåede dermed op på 47 point på syvendepladsen, mens Aalborg topper med 71 point.

Frederikshavn White Hawks vandt ude med 3-1 over Sønderjyske, mens bundproppen Herlev Eagles fik ordentlige stryg ude mod Rungsted.

Hjemmeholdet vandt her med hele 8-3 over Herlev-holdet, der ligger sidst i ligaen med 11 point.