Det er også en kunst at vinde uden at spille godt.

Det var, hvad Odense Bulldogs gjorde i aftes i DFDS Seaways Arena i Herlev.

4-2-sejren over Herlev Eagles blev grundlagt med tre mål inden for to mintter og to sekunder i tredje periode. Men den ottende fynske sejr i træk var langt fra prangende.

Hvad der trækker fra hos topholdet, er en dårlig disciplin. Man kunne næsten bedre have forstået frustrationerne, de dumme udvisninger og protesterne, hvis Bulldogs havde tabt otte kampe i træk.

- Der er nogle ting her, vi skal arbejde med. Det er for dumt, vi hidser os op, men det bliver bedre, lover kaptajnen Morten Andreasen.

- Vi spillede ikke godt i dag, men fik den sejr, vi kom efter. Vi var for sløve på fødderne og skøjtede ikke nok.

Cheftræner Brad Gratton deler kaptajnens opfattelse af de 60 minutter.

- Vi skal kontrollerer os bedre, så vi undgår frustrationerne, siger han.

- I anden periode var vi slet ikke med, og i tredje spiller vi kun godt i ti minutter.

Herlev Eagles kom foran på et selvmål af Odenses svenske back, Joakim Nettelbladt, som nok så nydeligt lagde pucken ind i eget net ved den ene stople et kvarter inde i anden periode, men da man ikke regner med selvmål i ishockey, blev Herlevs Antti Hölli krediteret scoringen.

Herlev reducerede til 2-3 ved Daniel Lundvald Nielsen i seks mod fire med tre minutter tilbage, men da Herlev for anden gang tog målmanden Trevor Koenig ud, scorede Ryan McDonough i tomt bur.

Kampens bedste spiller var Odenses canadiske målmand, Chet Pickard.

Herning Blue Fox ydmygede de danske mestre, Sønderjyske, med en 8-1 sejr i Vojens.

Og uberegnelige Esbjerg Energy udklassede Rødovre Mighty Bulls 8-2 og pillede den sidste rest af "magien" i tyrenes hjemmebane.