Oliver Bjorkstrand markerede sig igen med en scoring, men det var ikke nok til sejr for Columbus Blue Jackets.

Columbus. Efter en lang periode uden for NHL-holdet er danskeren Oliver Bjorkstrand kommet tilbage i varmen hos Columbus Blue Jackets, og det har han gjort godt.

For fire dage siden scorede han i holdets 5-2-sejr over Toronto Maple Leafs, og natten til mandag dansk tid kom han igen på måltavlen, da Columbus tabte 3-4 på hjemmebane mod Nashville Predators.

Bjorkstrand reducerede til 2-3 i slutningen af anden periode, og det begyndte at dufte af point, da Zach Werenski udlignede til 3-3 i starten af tredje periode.

Knap midtvejs i perioden sendte Mattias Ekholm Nashville i front igen, og det endte med at blive sejrsmålet.

Også Jannik Hansen bød ind med en scoring i verdens stærkeste ishockeyliga.

Ligesom Bjorkstrand var det også med en scoring til 2-3, men heller ikke Hansen fik point ud af anstrengelserne sammen med sit hold, Vancouver Canucks.

Canadierne tabte 2-3 til Philadelphia Flyers.

Frans Nielsen og Detroit Red Wings vandt 5-2 ude over mesterholdet Pittsburgh Penguins, mens Nikolaj Ehlers sejrede sammen med Winnipeg Jets med 3-2 ude over Ottawa Senators.

Mikkel Bødker og San Jose Sharks tabte 1-2 til Boston Bruins, og Frederik Andersen kunne se sin konkurrent på målmandsposten i Toronto Maple Leafs, Curtis McElhinney, imponere, da holdet vandt 4-0 over Carolina Hurricanes.

Lars Eller stod søndag aften for en assist i Washington Capitals nederlag på 1-2 mod New York Rangers.