Oliver Bjorkstrand blev tacklet så voldsomt, at han udgik fra en NHL-kamp og ikke kom tilbage på isen igen.

Columbus. Det så slemt ud, da Columbus Blue Jackets-spilleren Oliver Bjorkstrand blev tacklet hårdt og lå stille på isen i nogle sekunder i nattens NHL-kamp.

Toronto Maple Leafs-spilleren Roman Polak skøjtede hensynsløst ind i Bjorkstrand i starten af tredje periode, så danskeren blev slået ind mod banden.

Efterfølgende blev Bjorkstrand tilset og kunne selv rejse sig og forlade banen, men han virkede groggy og kom ikke i aktion igen.

Toronto endte med at vinde kampen 5-2 og rykkede op som nummer tre i Atlantic Division.

Frederik Andersen stod på mål for Toronto og leverede endnu en god indsats med 32 redninger i kampen.

Det lykkedes også Toronto at holde Columbus fra scoringer, da Polak var beordret i straffeboksen i fem minutter for tacklingen på Bjorkstrand.

Faktisk var Toronto i undertal i næsten syv minutter på grund af en taktisk brøler og firkantede NHL-regler.

Polak havde nemlig fået både en straf på fem minutter samt en matchstraf på yderligere ti minutter, hvor tjekken ikke kunne komme på banen.

Toronto kunne dog godt sende en anden spiller ind efter de fem minutter, hvis træneren vel at mærke havde sendt en mand i straffeboksen, der kunne holde Polak med selskab og komme ind efter fem minutter.

NHL-reglerne tillod kun Toronto at skifte en spiller ind fra selve straffeboksen og ikke bænken, og derfor skulle træneren have sendt en ekstra spiller med Polak.

Det glemte træneren, og derfor krævede det et spilstop, men det kom først efter seks minutter og 54 sekunder, da Toronto fik skudt pucken ud over banden.

- Det var frustrerende, fordi vi ønskede at kaste en spiller ind på banen. Det var vores fejl, siger Toronto-spilleren Nazem Kadri ifølge nhl.com.

Trods de næsten syv minutter i overtal fik Bjorkstrands holdkammerater, der kun var bagud 2-3 på det tidspunkt, ikke scoret.

Blot ét enkelt skud blev det til fra Columbus i perioden med en mand i overtal, og det forsøg tog Frederik Andersen sig sikkert af.

Det er ikke blevet meldt ud, hvor slem en skade Bjorkstrand har pådraget sig.