I en højdramatisk kamp kom Toronto Maple Leafs tilbage og vandt i overtid mod Washington i NHL's slutspil.

Toronto. Det var et sandt drama, der udspillede sig på isen i Air Canada Centre i Toronto natten til tirsdag dansk tid.

Her slog Frederik Andersen og Toronto Maple Leafs Lars Eller og Washington Capitals 4-3 i den tredje kamp i slutspilsserien mellem de to hold.

Med Torontos sejr fører canadierne 2-1 i kampe mod hovedstadsklubben, der vandt grundspillet i NHL.

Det var ellers en kamp, hvor Washington til tider udspillede Torontos forsvar.

Men for det meste stod danske Frederik Andersen i vejen for Lars Eller og holdkammeraterne fra Washington, der var store favoritter før slutspilsserien mellem de to hold.

Washington kom også på kun fire minutter foran 2-0 i kampen. Der var konstant tryk på foran Torontos mål, hvor den danske målmand leverede en række klasseredninger for at holde canadierne inde i kampen.

Toronto fik reduceret til 1-2, før Washington igen bragte sig foran med to. Washington havde endda en periode på to minutter, hvor holdet var to mand i overtal.

Men hver gang stod den danske målmand i vejen for Washingtons stjerner.

I stedet kom Toronto Maple Leafs tilbage i kampen med to scoringer i slutningen af anden periode.

Washington pressede stadig på og kom frem til en lang række chancer, men Toronto havde nu også sin del af muligheder i det tempofyldte opgør.

Det hele endte i overtid, og her scorede Tyler Bozak det forløsende mål efter kun halvandet minut. Her faldt holdkammeraterne både Bozak og Frederik Andersen om halsen.

Danskeren havde 23 redninger i opgøret. En af dem kom på et skud fra Lars Eller.