Den danske målmand måtte se sig udplaceret at sin landsmand, men skøjtede sejrrigt fra banen efter overtid.

Toronto. Nikolaj Ehlers scorede sit 20. sæsonmål, da hans hold, Winnipeg Jets, var på besøg hos Frederik Andersens Toronto Maple Leafs i verdens bedste ishockeyliga, NHL, tirsdag aften.

Men Ehlers måtte nøjes med den personlige succes, da det var Frederik Andersen, der efter en tæt affære kunne trække sig sejrrigt ud af danskeropgøret.

Frederik Andersen stod solidt i hele kampen og kunne notere 16 redninger.

Han var dog prisgivet 17 minutter inde i anden periode, da Josh Morrissey forsøgte sig fra distancen og kunne se pucken blive styret op i toppen af målet på en styring fra Ehlers' stav.

Ehlers bragte med sin scoring Winnipeg foran 3-2.

Føringen var dog ikke tilstrækkeligt i kampen, der måtte afgøres i overtid.

Inden da havde Torontos Leo Komarov udlignet på sit andet mål i kampen, mens Patrik Laine - ligeledes med sit andet mål i kampen - havde bragt Winnipeg på 4-3.

Med tre minutter og 30 sekunder tilbage af den ordinære spilletid lykkedes det William Nylander at udligne og tvinge kampen i overtid.

Og det var Toronto Maple Leafs' Jake Gardiner, der stod for afgørelsen i kampen, da han godt to minutter inde i overtiden uhindret kunne skøjte mod Winnipegs mål og udplacere Connor Hellebuyck til resultatet 5-4.