Torontos Frederik Andersen blev passeret fem gange af Washington Capitals, der udlignede til 2-2 i kampe.

Toronto. Washington Capitals og Lars Eller vandt natten til torsdag 5-4 over Toronto Maple Leafs og Frederik Andersen, og holdet udlignede dermed til 2-2 i opgør i første runde af NHL's slutspil.

Holdet fra den amerikanske hovedstad skød danske Frederik Andersen i sænk fra kampens start, og allerede efter første periode var holdet foran 4-1 på Torontos hjemmebane.

Lars Eller stod for en flot detalje, da han var hovedmanden bag, at Washington kom foran 3-1.

Danskeren fik med fysik og hurtighed slidt sig fri af sin oppasser. Han skøjtede bag om Andersen og sendte pucken mod mål.

Den endte i nettet bag Frederik Andersen, og alle troede, at Eller havde scoret sit første mål i slutspillet.

Den langsomme gengivelse viste dog, at Ellers holdkammerat Tom Wilson ramte pucken, og Eller blev derfor noteret for en assist i stedet.

Toronto fik langsomt mere styr på sin modstander, og med otte minutter tilbage af tredje periode reducerede canadierne til 3-4.

Men mindre end et minut senere bragte T.J. Oshie Washington yderligere foran igen.

Med 27 sekunder tilbage af kampen scorede Tyler Bozak for Toronto, der ikke kom tættere på en udligning. Kampen endte 5-4 til Washington.

Frederik Andersen lavede 22 redninger for Toronto Maple Leafs.

De to hold har spillet en utroligt tæt serie indtil videre. Der spilles bedst af syv kampe.

De første tre opgør er blevet afgjort i overtid. Den næste kamp mellem de to hold spilles i Washington natten til lørdag.