Den danske målmand var med til at slå sejren fast for sin klub, Toronto Maple Leafs.

Detroit. Herning-drengen Frederik Andersen havde en perfekt aften på isen, da hans hold, Toronto Maple Leafs, var på besøg hos Detroit Red Wings i verdens bedste ishockeyliga, NHL, onsdag aften.

Han kunne således notere et rent bur efter at have lukket gardinet ned for samtlige 22 forsøg fra Detroit.

Dermed stod han fuldt ud for sine pligter i Torontos defensiv. Men i tredje periode bidrog den 27-årige dansker også med en sjælden assist fra målet.

Ved stillingen 3-0 modtog Andersen en løs puck foran eget mål. Med et hurtig vrid i håndledet sendte han russeren Nikita Sosjnikov af sted i højre side af isen.

Herefter sprintede Sosjnikov mod Detroits mål. Han kunne med et velplaceret skud slå sejren fast til 4-0.

Frederik Andersen var ikke eneste danske islæt på isen i Detroit, da Frans Nielsen fik over 15 minutter på isen for hjemmeholdet.

Frans Nielsen nåede dog ikke at markere sig og blev kun noteret for et enkelt skud mod Frederik Andersens mål.