KØB PLUS!

Alle OL-emner får chancen

Efter de tre kampe i Lyon har landstræner Per Bäckman sit hold sort på hvidt

Landstræner Per Bäckman er ikke bange for at give nye spillere chancen og bruger hellere et par spillere for meget end for lidt.

Målet for de to testturneringer som optakt til OL-kvalifikationsturneringen 7.-10. februar i SE Arena i Vojens er at se alle potentielle OL-emner.

- De tre kampe i Lyon mod Letland, Slovenien og Frankrig giver klar besked. Sort på hvidt ser vi, hvem vi skal satse på i OL-kvalen, siger han.

Den eneste, han ikke har set i denne sæson, er Jokerit-fighteren Nichlas Hardt, som stadig har knæ-problemer. To andre sikre OL-kort, Mads Christensen, Eisbären Berlin, og Jesper Jensen, Karlskrona, er heller ikke med i Frankrig.

- Tre A-nationer er en perfekt forberedelse. Det er også interessant, at Slovenien er et af de hold, vi skal møde i både OL-kvalen og VM, siger Per Bäckman.

- Jeg var tilfreds med flere af perioderne mod Norge. Især de to første i den sidste kamp i Silkeborg. Men holdet skal løfte sig i Lyon.

Før åbningskampen torsdag mod Letland siger Hamburg Freezers-backen Daniel Nielsen:

- Mentalt er det vigtigt, at vi spiller godt, og tre forskellige modstandere i Lyon er en bedre forberedelse end tre kampe mod samme hold.

Sådan ser holdet ud mod letterne

Målmænd: Patrick Galbraith (Simon Nielsen).

1. femmer: Backs: Daniel Nielsen og Mads Bødker. Forwards: Morten Madsen, Morten Green (kaptajn) og Kasper Degn.

2. femmer: Backs: Rasmus Nielsen og Jesper B. Jensen. Forwards: Lasse Lassen, Julian Jakobsen og Nicklas Jensen.

3. femmer: Backs: Philip Hersby og Stefan Lassen. Forwards: Patrick Bjorkstrand, Thor Dresler og Frederik Storm.

4. femmer: Backs: Kasper Jensen og Mads Bech Christensen. Forwards: Morten H. Poulsen, Bjarke Møller og Kirill Starkov. 13. forward: Anders H. Poulsen.

Programmet i Lyon:

Torsdag kl. 15.00: Danmark-Letland

Fredag kl. 15.00: Danmark-Slovenien

Lørdag kl. 21.00: Danmark-Frankrig

Læs også: