Nordjyden er i gang med en fantastisk sæson for sit hold, Winnipeg Jets. Han scorede lørdag for 16. gang.

Winnipeg. Den danske ishockeyspiller Nikolaj Ehlers markerede sig endnu en gang som en af banens bedste spillere, da hans hold Winnipeg Jets lørdag slog Saint Louis Blues 5-3 i NHL.

Ehlers leverede både en assist og en scoring i en kamp, hvor han var på isen i 16 minutter og 42 sekunder.

Winnipeg Jets kom bedst fra start i kampen, og efter syv minutter var det Ehlers' holdkammerat Bryan Little, der kunne bringe holdet på 1-0.

Saint Louis fik udlignet i første periode, men tidligt i anden periode kom Winnipeg Jets igen i front på en scoring af Blake Wheeler.

Kort inde i tredje periode agerede Wheeler oplægger til Littles scoring til 3-1, og herefter overtog danske Nikolaj Ehlers scenen.

Først opsnappede han pucken foran Saint Louis' mål og styrede den hen til sin medspiller Mark Scheifele, der kunne bringe Winnipeg Jets på 4-1.

Halvvejs inde i tredje periode fik Ehlers selv muligheden på en kontra, da han modtog pucken ved midterlinjen. Uden at se sig tilbage sprintede han mod Saint Louis' mål og tordnede pucken op i det fjerneste hjørne til 5-1.

To Saint Louis-reduceringer i tredje periode kunne dermed ikke ændre på udfaldet af kampen.

Det var anden kamp i træk, at Nikolaj Ehlers scorer for Winnipeg Jets. Han er nu oppe på 16 scoringer i denne NHL-sæson.