Herning kunne ikke på hjemmebane stoppe Aalborg, og så vandt nordjyderne endnu en gang i Metal Ligaen.

Aalborg. Aalborg Pirates bliver ved og ved i denne sæson i Metal Ligaen.

Fredag vandt topholdet endnu engang, da det ude blev til en 6-3-sejr over Herning Blue Fox.

Sejren betyder, at Aalborg efter en forrygende sæsonindledning topper ligaen med 39 point efter 15 kampe.

Aalborg var dominerende i de første ti minutter af første periode, og efter tre minutter bragte Alexander Collberg topholdet foran 1-0.

Herning var mere på pucken i den sidste del af perioden og udnyttede spillemæssigt at være i powerplay flere gange.

Efter et kvarters spil tog Daniel K. Nielsen chancen fra distancen og scorede flot til 1-1 for Herning.

Anden periode var lidt over et minut gammel, da Adam Havlik med en flot pasning fandt Nicolas Ritz, som scorede sikkert og bragte hjemmeholdet foran 2-1.

Aalborg kom tilbage og fik reduceret ved Alexander Collberg, der fra venstre side afsluttede, og pucken fik lov at passerede i mål.

Med 15 sekunder tilbage af perioden slog gæsterne så til, da en afslutning fra Martin Højbjerg endte i mål blandt venner og fjender og bragte Aalborg foran 3-2.

I tredje periode kom der gang i målscoringen hurtigt. Først udlignede Petri Lammassaari for Herning, men lynhurtigt derefter bragte Peter Quenneville Alborg foran 4-3.

Jeppe Jul Korsgaard scorede til 5-3, og Martin Højbjerg lukkede festen med sin scoring i tomt mål til 6-3 i kampens sidste minut.

Esbjerg Energy vandt hjemme over Rødovre Mighty Bulls med 3-0, og mesterholdet ligger dermed på syvendepladsen med 20 point.

Sønderjyske besejrede Frederikshavn White Hawks 2-0 og nåede op på 25 point ligesom Frederikshavn.