Aalborg tog en sikker sejr ude over Frederikshavn og har nu et forspring på syv point i Metal Ligaen.

Frederikshavn. Aalborgs ishockeyhold fortsætter med at imponere i toppen af Metal Ligaen.

Tirsdag aften vandt holdet på suveræn vis med 5-2 på udebane over Frederikshavn.

Aalborg har på førstepladsen nu 26 point for ti kampe, mens Odense er nærmeste forfølger med 19 point for 11 kampe på andenpladsen. Frederikshavn har 16 point for ni kampe på femtepladsen.

To scoringer nogenlunde midtvejs i første periode gav Aalborg et godt rygstød, og med yderligere tre mål i anden periode var kampen afgjort ved stillingen 5-0 inden sidste periode.

Først i det sidste minut af opgøret lykkedes det for hjemmeholdet at pynte på resultatet med to reduceringer.

Bundholdet Sønderjyske halede ind på det brede midterfelt med en hjemmesejr på 5-2 over Rungsted.

Godt midtvejs i kampen førte sønderjyderne med 4-0, inden nordsjællænderne pyntede på stillingen til 2-4. Sønderjyske fik dog det sidste ord på måltavlen.

Sønderjyske ligger stadig næstsidst i tabellen med 11 point for 10 kampe, men der er nu kontakt til de foranliggende.

I den sidste kamp tirsdag måtte Gentofte og Rødovre ty til overtid for at finde en vinder efter 3-3 i ordinær kamp. I forlængelsen sikrede Gentofte sig sejren på Joonas Riekkinens mål til 4-3 efter tre minutter.