I 180 grader møder vi mennesker, hvis liv har taget en voldsom drejning, men som er kommet styrket videre. Thomas Østergaard Nielsen smed 50 overflødige kilo. Inde bag fandt han en glad mand med selvtillid. Men ikke alle kunne håndtere, at han ikke længere var den tykke, lidt generte dreng

Det var midt på motorvejen mellem København og Malmø, at Thomas en aften i juni 2010 tog den drastiske beslutning, der kom til at ændre ikke bare hans krop, men også hans liv. Han havde netop taget den første bid af en af de cheeseburgere fra McDonald’s, der ofte havde stået på menuen de seneste ti år.

I denne BT PLUS-pakke får du:

- Jeg havde kun taget en bid af burgeren og en tår af min cola. Men pludselig tænkte jeg: aldrig mere! NU skulle det være slut. Jeg ville tabe mig. Ikke bare fem eller ti kilo – men alt det overflødige. Og så smed jeg både cola og burger ud ad vinduet, fortæller Thomas, der, mens han fortæller, gør opmærksom på, at det er politisk ukorrekt at kyle skrald ud i naturen.

Men lige der på motorvejen mellem Sverige og Danmark den aften for to år siden var den symbolske handling nødvendig. På det tidspunkt var Thomas 34 år og vejede 137 kilo. Han blev forpustet, bare han gik nogle få meter. Så det gjorde han sjældent. Han tog bilen overalt, men var alligevel altid træt og sov meget.

- Jeg skammer mig over det. Men samtidig kan jeg godt forstå, at det skete, og hvorfor det kom dertil.

Læs her, hvordan Thomas endte med at tabe over 50 kilo og blev en meget gladere mand.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her