profil
Indblik

INDBLIK - Mor med HIV

Nina Larsson fik sin dødsdom for 11 år siden. Men trods risikoen for at overføre hiv-virussen, valgte hun at få et barn.

Godnat, mor. Nina kysser sin søn på panden, lukker Disney-bogen og kravler ud af køjesengen. Sender sit lille fem-årige mirakel et sidste ømt blik, inden hun forsigtigt trækker døren i til børneværelset.

I mere end 11 år har medicinen været en vigtig del af det liv, som lægerne udstedte en dødsdom over. ‘Du har 10 år tilbage at leve i’, lød beskeden. Hun havde fået hiv.

- Mit liv styrtede sammen, siger Nina.

På ruinerne har den 38-årige sosu-assistent Nina Larsson skabt et nyt fundament. Sten for sten bygget et liv op, der er fuldt af håb og tro på fremtiden for sig selv og den søn, hun valgte at få. Velvidende, at der var en risiko for, at hendes barn fik smitten. Velvidende, at hendes liv kunne blive kortere end de flestes. Hun tog chancen. Lod sin drøm fylde mere end frygten.

Med BT PLUS får du:

- Indblik: Mor med HIV

BT PLUS anbefaler også:

Læs også: Indblik: Mors dreng - hele livet
Læs også: Min historie: Vejen til 4.000 mænd
Læs også: Dansk studie: Nyt kolesterol giver blodpropper

Køb PLUS og få adgang til mere spændende indhold - 1. måned er gratis

Med et PLUS-abonnement får du adgang til tusindvis af guider, reportager, interviews, nyheder og store journalistiske fortællinger. Køb PLUS for 29 kr. pr. måned og få adgang til mere spændende digitalt indhold.

Læs mere om plus

Allerede PLUS-kunde?