Her fortæller Lars Pinnerup om at være midt i tsunamien i Thailand. En oplevelse, der fik ham til at forkaste det konforme liv.

Han kommer kørende gennem ferieøen Phuket i det vestlige Thailand. Han ved godt, at bølgen har ramt hårdt her. Han ved også godt, at der er døde, men indtil videre ser alt normalt ud. Da han nærmer sig Phuket Town, får han øje på de første udrykningskøretøjer. Blinklysene på ambulancer og politibiler viser ham vej til centrum af byen og ud til vandet, hvor ligene ligger.

 

I denne BT PLUS-pakke får du:

  • 'Jeg blev frygtløs'
  • Tsunamien i 2004
  • Blå Bog

Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle store fortællinger, interviews og meget mere. Du kan blandt andet læse om: 

I hundredvis.

- Jeg var på ferie med en svensk kammerat efter jul. Vi var taget til en thailandsk ø. Om morgenen, da jeg lå på stranden, bemærkede jeg, at vandet opførte sig mærkeligt. Fiskene lå og sprællede i vandkanten, og de lokale begyndte at samle dem ind med hænderne, husker Lars Pinnerup. - Jeg kom i tanker om et dokumentarprogram, jeg engang har set på Discovery om tsunamier. Det jokede jeg lidt med. Ude på havet lå en båd og vippede lidt underligt. Så kom vandet.

Læs om da Lars Pinnerup var midt i Tsunamien og hvordan det efterfølgende påvirkede ham.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her