Abdullah Ali, den første terrordømte konvertit fra Vollsmose sagen. Hans første navn var Rene Andersen. Langsomt forandres han, fra interesseret til troende, fra ikke noget – til muslim og terrordømt - læs hans historie her

René Andersen voksede op med syv søskende i Vollsmose, stod på skøjter på søen og elskede den store kælkebakke, men så voksede savnet i ham, han læste bøger om religion, hyldemeter af bøger, konverterede til islam, blev til Abdullah - og blev Danmarks første terrorist. I dag så han helst at danske soldater kom hjem i kister.

I denne BT PLUS-pakke får du:

  • Historien om Rene, der blev til Abdullah
  • Danske soldater skal dø

Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle guides om sundhed, sundhed, substans og meget mere. Du kan blandt andet læse om:

Her er de: Skattedirektørens sprængfarlige dagbogsnoter

Indblik: Egon blev glemt og døde i ensomhed

Puslespil: Hvad skete der med Lisa Maria Skjærbæk?

Du er vores helt. Vi vil hilse på dig’. Fire indvandrerdrenge i hængerøv og hættetrøjer råber fra den anden side af den enorme grønne oase bag ghettoen Vollsmose i udkanten af Odense. De råber af glæde og beundring, straks de får øje på den 37-årige mand, der bærer et enormt fuldskæg og er iført hvid kjortel, afghansk pakolhat og militærjakke. Hans navn er Abdullah Ali.

Læs om hans forvandling her.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS