Grænser er til for at brydes. Når David Rosmon træder ind i buret, er det for at se frygten i øjnene. Og han er ikke alene. Det ualmindelige er blevet helt almindeligt.

Ryghvirvlen svajer, og den nøgne fod løftes fra gulvet. Højt og hurtigt. En lav, dump lyd ekkoer ud i buret, da vristen finder sit mål, mens al luft siver ud gennem lunger og læber på modstanderen. Få sekunder efter ligger han på gulvet, stønnende med et rødt aftryk på siden af sin ryg.

I denne BT PLUS-pakke får du:

- På ham! Han er nede, på ham!

Råbene fra publikum runger i den fyldte, mørke sal i Radisson Blu Hotel en kold vinteraften i København. David Rosmon trækker vejret tungt. Svedperlerne snoer sig ned over panden. Glider ned over nakken, hen over ryggen med de store, sorte bogstaver ‘one more round’ tegnet ind i huden. Tatoveringen hæver og sænker sig dybt og hurtigt under projektørernes skarpe lys, mens musklerne vibrerer lige under overfladen. Så kaster han sig over manden på gulvet med knyttede næver.

30-årige David Rosmon er datamatiker. Med et billede af primtal i glas og ramme på skrivebordet og færdiguddannet med høje karakterer. Og så er han cagefighter.

Læs om David Rosmon og hans ualmindelige almindelige hverdag som cagefighter, kæreste og datamatiker.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her