Havde du indbrud hen over julen? Eller skal du ud nytårsaften, og er du utryg ved at efterlade huset ”alene”? Der findes masser af teknologi, der kan hjælpe dig med at sikre dit hus imod ubudne gæster. Vi guider dig til, hvordan du bedst beskytter dig imod ubudne gæster, når du er hjemmefra.

Julemåneden er ikke bare sæson for gaver, hygge, glögg og and – det er også sæson for indbrudstyve, der benytter sig af, at rigtigt mange er væk fra huset til jul og nytår. Hele 45% flere indbrud bliver der faktisk begået i december, viser nye tal fra Det Kriminalpræventive Råd. Men tyvenes ”arbejde” bliver sværere og sværere – ikke mindst takket være ny teknologi, der gør livet noget mere besværligt for tyvene.

I denne BT PLUS-pakke får du:

  • Digitale vagthunde hjælper mod indbrud
  • Sådan minimerer du chancen for indbrud
  • Anmeldelser

Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle guider om hjemmet, økonomi, gadgets og meget mere. Du kan blandt andet læse om: 

Teknologi bliver tilgængelig for flere

Det gode ved teknologi er, at den som oftest bliver billigere og billigere, og for bare nogle år siden var det ekstremt dyrt at få et overvågningssystem man kunne se og kontrollere når man ikke var hjemme. Men udviklingen på smartphone-området og 3G/4G gør nu, at det nu er tilgængeligt for de fleste, og i fremtiden vil man kunne få endnu flere sikkerhedsforanstaltninger på sin alarm.

- Allerede i løbet af 2013 vil vi kunne tilbyde røgkanoner som en del af vores tilbud,” siger Per Bloch, der er privatmarkedchef hos G4S. Og udviklingen stopper ikke der.

- I fremtiden kan man også forestille sig, at endnu flere ting vil blive en del af det system, vi leverer. Alarmen kan komme til at fungere som hub i det intelligente hjem,” siger Per Bloch.

Se her, hvordan du bedst sikrer dit hus og få anmeldelser af fire effektive alarmsystemer.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her