KØB PLUS!

Wilbek: Spillerne tunge i benene

Landstræner Ulrik Wilbek efter sejr over Tunesien: - Det var tydeligt, at spillerne var meget tunge i benene.

Der er kun tre træningsdage tilbage før afrejsen til VM. Men der er stadig meget at korrígere for landstræner Ulrik Wilbek og hans trup ikke mindst i defensiven.

Det viste fredagens kamp mod Tunesien, hvor Danmark med hiv og sving vandt 30-29.

Man har trænet og trænet for at få et 5-1 forsvar op at stå, men efter den første af de tre træningslandskampe må man se i øjnene, at der stadig er meget, der skal gøres bedre.

- Det var galt med begge vores forsvarsformationer i første halvleg. Da Jesper Nøddesbo og Rene Toft Hansen efter pausen kom ind i midten i vores 6-0, blev det meget bedre, siger landstræner Ulrik Wilbek, der bestemt heller ikke var tilfreds med angrebsspillet før pausen. Det fik Bo Spellerberg sat en smule skik på efter pausen, selv om det aldrig blev prangende.

- Det var tydeligt, at spillerne var meget tunge i benene. Vi har trænet hårdere, end de er vant til i klubberne, siger Ulrik Wilbek, der kaldte unge Casper Ulrich Mortensens kontraspil for verdensklasse.

Det var egentlig ganske grotesk, at Henrik Møllgaard på sin hjemmebane i Skjern var udset til forsvarsgeneral, men helt klart havde sin spidskompetence i angrebet.

- Det var i hvert fald rart, at jeg kunne markere mig i angrebet, når forsvarsspillet ikke ligefrem var heldigt. Der manglee klart tacklinger, siger Henrik Møllgaard.

Han frygter ikke, at 5-1 forsvaret ikke kommer op at stå.

- Men det er klart, at det er set meget bedre end i dag, indrømmer Henrik Møllgaard. Godt var det i hvert fald at se, hvordan Rene Toft Hansen med nogle gode parader mange gange kom i vejen for de tunesiske skytter, der bestemt ikke var uefne. Men sammen med Jesper Nøddesbo kan det blive et godt makkerpar.

Læs også: