KØB PLUS!

Wilbek: Overraskende godt forsvar

Landstræneren var set over 60 minutter godt tilfreds efter sejren over Argentina.

Ulrik Wilbek var set over 60 minutter godt tilfreds med sit herrelandshold, der lørdag besejrede Argentina 29-23 i Farum Arena.

- Der mangler lidt timing i angrebet, men det arbejder vi videre med i morgen (mod Argentina i Odense, red.). Der er mange nye, og så går det sådan. Men så er det jo godt, at man kan dække op, sagde Ulrik Wilbek med henvisning til det offensive 3:2:1-forsvar, som det danske hold præsterede før pausen.

- Det gik overraskende godt med vores offensive forsvar mod et hold, der ellers godt kan lide at spille mod sådan et. Henrik Toft Hansen arbejdede godt foran og Henrik Møllgaard, der var god til at binde det sammen og var også god i kontrafasen. Han leverede vel dagens bedste præstation, vurderede Wilbek.

- Alt i alt var jeg rigtig glad og tilfreds med mange ting, konkluderede landstræneren.

Sejren på 29-23, var der aldrig tvivl om. Men den kunne sagtens have været et par mål større. Og det er da også en målsætning for søndagens kamp mod sydamerikanerne i Odense.

- Det tager lidt tid, før man finder hinanden, men der var alligevel mange positive ting at tage med i dag. Og med al respekt for Argentina, så kan vi godt have en ambition om at slå dem større i morgen, sagde KIF Københavns Kasper Irming.

- Der er plads til forbedring, men også tegningen til noget rigtigt fint, mente han efter kampen mod Argentina.

Også Morten Olsen, der har fået chancen på playmakerpladsen efter en forrygende sæson i den tyske bundesliga for Hannover-Burgdorf, lagde vægt på det positive, selv om han ikke nåede i nærheden af de 17 scoringer, han præsterede mod Lemgo for lidt over en uge siden.

- Jeg synes, at vi ret hurtigt finder hinanden, men det er klart, at der kan lægges en hel del på. Men jeg synes, det gik udmærket, selv om jeg gerne ville have scoret en enkelt gang mere. Men det må jeg så gøre i morgen, sagde Morten Olsen, der scorede to gange, mens den danske topscorerværdighed blev delt mellem Nikolaj Markussen, Henrik Toft Hansen, Lasse Svan Hansen og Casper Ulrich Mortensen, der alle ramte plet fire gange.

Læs også: