KØB PLUS!

Wilbek: I bliver savet over

Når de danske spillere i dag skal 300 km østpå i bus fra Zaragoza til Barcelona, hvor kvartfinalerne spilles, er der formentligt en del, som sidder og ømmer sig lidt.

Landsholdet fik nemlig en hård medfart, da de i den sikre sejr over Tunesien søndag aften løb ind i nogle ekstremt aggressive afrikanere, som forsøgte at kyse danskerne fra første sekund med flere svinestreger.

Men det var noget, som holdet ifølge Ulrik Wilbek var forberedt på.

- Jeg havde sagt til spillerne, 'I bliver savet over'. Men jeg sagde også, at de ikke måtte lade sig gå på af det, for dommerne skulle nok straffe det, og det gjorde de heldigvis også. Det var en rigtig god dommer-præstation. De blev bare ved med at vise dem ud igen og igen, siger Wilbek, der igen fik samtlige sine spillere brugt og i anden halvleg kunne give lange pauser til flere af de store profiler.

Men kampen mod Tunesien var ifølge landstræneren også sidste mulighed for at spille socialt og give blandt andre Mikkel Hansen flere hvil på bænken.

- Det har været rigtig fint, at vi hat kunnet spare nogle af spillerne, men det kan vi nok ikke regne med at kunne fortsætte med, smiler landstræneren, som tror, på holdet kan gå i semifinalen.

- Vi har spillet til det, konstaterer Wilbek.

I kvartfinalen venter enten Polen eller Ungarn. Det bliver afgjort i aften, når de to hold mødes kl. 21.30.