KØB PLUS!

Wilbek: Herregud - vi vinder med 14

Ulrik Wilbek vil ikke kommentere på forsvarsproblemerne før søndagens kamp mod Rusland er overstået.

Selvom flere måske havde håbet på en langt større sejr, så var den danske landstræner, Ulrik Wilbek, ganske tilfreds efter kampen, hvor det store succeskriterium var, at alle spillere kom i aktion.

- Jeg synes, der var mange ting, som var godt. Vi fik prøvet alle spillerne og testet dem alle sammen. Vores offensive forsvars-formation var ikke god, og de sidste tolv minutter af første halvleg var i det hele taget ikke så koncentrerede. Men kontrafasen og angrebsspillet fungerer fint, sagde Ulrik Wilbek til TV2 efter kampen.

Det danske forsvar var mildest talt ikke imponerede, og de mange bange anelser før slutrunden blev desværre bekræftet. Den lille oliestats landshold formåede nemlig at hamre hele 27 mål ind på Niklas Landin og Jannick Green.

Men de skal nu ikke klandres for hele ansvaret. Forsvaret foran dem var yderst gavmildt. Dårlig kommunikation tit fik dem til at se stillestående ud. Men forsvars-problemerne vil Ulrik Wilbek ikke bekymre sig om endnu.

- Det synes jeg ikke, at jeg kan sige ovenpå en kamp som den her. Det kan jeg først sige noget om i morgen, når vi spiller mod Rusland, sagde Ulrik Wilbek og forsatte med et smil:

- Herregud. Vi vinder jo med fjorten mål.

Læs også: