Wilbek bekymret over Mikkel Hansen

Paris Handball satser på at bringe en skadet Mikkel Hansen i spil i torsdagens topkamp mod Dunkerque.

Dermed kan verdens bedste håndboldspiller gøre et højst overraskende lyncomeback, efter han i sidste uges landsholdssamling blev dømt i fare for en seks uger lang skadespause på grund af problemer med sit ene knæ.

I Paris håber de ifølge sportsdirektør Bruno Martini alligevel på at gøre brug af Mikkel Hansen, når ligaduksene møder Dunkerque, der ligger nummer to i tabellen. Og det vækker ikke ligefrem begejstring hos landstræner Ulrik Wilbek.

- Selvfølgelig er jeg da bekymret, der er jo altid en risiko. Og hvis man i forvejen er generet af noget, så er den risiko større. Men som jeg forstår det, så skal Mikkel kun spille den kamp (mod Dunkerque red.), og så kan han få pause bagefter, siger landstræneren, som har været i kontakt med Paris Handball og derfor ikke er overrasket over, at franskmændene pønser på at bringe Mikkel Hansen i spil i topbraget.

- Jeg har snakket med Mikkel, og jeg ved, at han meget gerne selv vil spille den her kamp. Jeg har også talt med Bruno Martini, og vi har aftalt, at de må vurdere herfra, hvad de synes, der skal ske. Så det kommer ikke voldsomt bag på mig. Vi har sendt vores anbefalinger til Paris sammen med de billeder, vi fik taget af Mikkel, da han blev undersøgt, men herfra er det jo deres beslutning, siger Wilbek.

Læs også: