Vraget af Pytlick: Græd på TV

Allerede torsdag havde Maibritt Kviesgaard fornemmet, at hun var på vej ud af Jan Pytlicks VM-trup, og foran DR's kameraer havde hun svært ved at skjule sin ærgrelse.

På det tidspunkt vidste hun ikke med sikkerhed, at hun skulle trække nitten og forlade VM-truppen, men sådan blev det, da Jan Pytlick fredag morgen før aftenens VM-semifinale mod Brasilien valgte at gøre brug af sin anden og sidste mulige udskiftning.

Pernille Holst Holmsgaard, der var feberramt til kvartfinalen mod Tyskland og derfor blev siet fra, da Camilla Dalby blev skiftet ind, er tilbage, og det skubber Kviesgaard helt ud af VM før de afgørende medaljekampe.

Sådan ser de ud: Her er Danmarks VM-piger én for én

Det scenarie blev Kviesgaard spurgt til torsdag, og det endte med tårer og grådkvalt stemme:

- Det er da pisse irriterende, men man må bare se sandheden i øjnene. Sådan er det jo, det er en del af gamet, sagde Kviesgaard, der slog forventningen fast i det tilfælde, at Holmsgaard skulle blive rask:

- Så tror jeg, at jeg bliver byttet ud.

Hun blev herefter spurgt, hvordan hun ville have det med det fravalg, hvortil hun pegede på sine tårevædede øjne og svarede:

- Ikke så godt. Men sådan er det, sagde en meget berørt Maibritt Kviesgaard.

SE TV-KLIPPET AF KVIESGAARD HER.

Om tilvalget af Pernille Holst Holsmgaard sagde Jan Pytlick i en pressemeddelelse fra DHF:

- Det er dejligt, at Pernille er blevet klar igen. Der er ingen tvivl om, at hun er en vigtig brik i forsvaret, og det er derfor oplagt at få hende tilbage i truppen.

Læs også: