KØB PLUS!

Vild viking: Vi vil have medaljer

Danmarks vildeste viking er blevet kåd efter metal

Det var ikke lige fra den kant, man havde ventet den forløsende scoring. Men med 41 sekunder på uret gik den forsvarsudtagede bagspiller Henrik Møllgaard praktisk talt fra nul grader på venstre fløj og hamrede bolden ind til befriende 28-26 til Danmark.

- Det var selvfølgelig fantastisk at score det forløsende mål til sidst. Men det er jo ikke dér, vi vinder kampen. Det er på en fantastisk første halvleg, sagde kampens matchvinder.

- Vi var til gengæld godt i gang med at smide kampen i anden halvleg, hvor det bliver meget forkrampet. Og vi bliver pludselig bange for at tabe kampen. Det begynder at florere oppe i hovedet, at vi er så tæt på den semifinale, der har været vores helt store mål. Det floppede til OL, og pludselig æder de sig bare stille og roligt ind, og havde kampen varet fem minutter mere, er jeg ikke sikker på, det var os, der havde vundet.

Henrik Møllgaard var efter kampen bare glad for, at det hele var overstået med en sejr.

- Men vi sidder da også og er lidt kede af den anden halvleg. For kampen var den helt store styrkeprøve. Og jeg håber da også bare, at det var en mental barriere, vi skulle ud over. For med sådan et spil, kommer vi ikke længere, mente Møllgaard med tanke på semifinalen mod Kroatien:

- Jeg synes virkelig, de har været godt spillende. De har et sindssygt godt forsvar, der står foran en vanvittig god målmand. Og så spiller de hurtig kontra. Endelig har de nogle fantastiske bagspillere. Jeg havde været mere tilfreds med at få Frankrig, der så lidt ud til at være ved at brænde lidt ud. Vi vil rigtigt gerne have medaljer med hjem, og det vil selvfølgelig være fantastisk at slå Kroatien. Vi lægger os ikke ned. Men jeg vil nødig tage favoritrollen.