KØB PLUS!

Viborg: 17 mål ikke godt nok

Viborg tabte også udekampen mod Zvezda Zvenigorod, da det kun lykkedes at lave 17 mål i Rusland.

Viborg HK's damer kan godt sætte et flueben ud for forsvarsindsatsen i udekampen mod Zvezda Zvenigorod. Det var en fornem indsats at holde det stærkeste russiske mandskab på 20 scoringer. Men til gengæld var det slet ikke godt nok, at VHK selv kun kunne score 17 gange i kampen.

- Det var overhovedet ikke godt nok. Vi fik slet ikke kontrafasen eller vores etablerede angreb til at fungere. Vi brændte vores skud, så det var pisseirriterende for at sige det lige ud, sagde stregspilleren Sabine Pedersen, der forståeligt nok var dybt skuffet.

- Jeg synes, at vi havde chancen for at vinde. Vi gik til pause foran med et mål. Vi havde gode momenter og det var små ting, der gjorde, at vi ikke var mere foran. Hvis vi bare scorede på vores chancer, så er jeg sikker på, at vi havde vundet. Men vi blev for forkrampede - og så går den ikke, sagde Sabine Pedersen.

Nederlaget betyder, at chancen for at gå videre i Champions League er væk - og samtidig skal alt virkelig flaske sig, hvis VHK skal nå tredjepladsen og dermed fortsætte i Cup Winners Cup.

- Det er virkelig ærgerligt, for jeg synes, at holdet er godt. Vi har også holdet selv om vi har mange skader. Vi skal kunne komme videre alligevel, men skader har taget hårdt på os, og vi har ikke haft tid nok til at spille de tilbageværende tilbage - og det har vi betalt prisen for, sagde hun.