Efter nederlag i de to første kamp vandt Ungarn klart over Montenegro og er dermed klar til EM's mellemrunde.

På trods af en skuffende start er Ungarn og landstræner Kim Rasmussen klar til mellemrunden ved EM i kvindehåndbold.

Efter nederlag i de to første kampe rejste Ungarn sig i den sidste gruppekamp med en sejr på 21-14 over Montenegro.

Dermed lander begge nationer på to point i gruppe C, der også tæller Danmark og Tjekkiet.

Taber Tjekkiet til Danmark senere fredag, ender også tjekkerne på to point, og i det tilfælde trækker Montenegro sorteper med en den dårligste målforskel.

Skulle tjekkerne tage point fra Danmark og komme på mere end to point, er Ungarn bedre end Montenegro indbyrdes efter fredagens sejr. Med andre ord er sidstnævnte ude af billedet til en plads i mellemrunden.

Ungarn kom bedst fra start i kampen og var hele tiden et skridt foran på måltavlen i første halvleg. Holdet var tydeligt bevidst om, at der skulle en sejr på mindst fire mål til for at sikre pladsen i mellemrunden.

Særligt i den sidste del løb Ungarn fra Montenegro, hvilket udmøntede sig i en pauseføring på 11-6.

I målet tog Kinga Janurik fra, mens Anita Görbicz i den anden ende var godt skydende med fire mål.

Efter pausen kom Montenegro bedst i gang med de første tre scoringer, inden Ungarn igen satte sig totalt på kampen.

Ungarn øgede blot føringen derfra, og pladsen i mellemrunden var aldrig rigtig i fare.

Fredag klokken 20.45 begynder den sidste kamp i gruppe C. Danmark og Tjekkiet spiller om gruppesejren og har inden opgøret henholdsvis fire og to point.