De ungarske håndboldherrer tabte for tredje gang i træk ved EM, da det blev til et nederlag mod Tyskland.

Et skuffende ungarsk mandskab har efterhånden udspillet sin rolle ved håndbold-EM i Polen efter det tredje nederlag i træk ved slutrunden.

Fredag aften vandt Tyskland 29-19 over Ungarn i den første kamp i mellemrundens gruppe 2, hvor Danmark også befinder sig.

Tyskerne leverede en overbevisende og helstøbt indsats, og sejren blev grundlagt allerede i første halvleg.

Tyskland begyndte som lyn og torden og bragte sig foran 3-0 efter tre minutter. Efter 20 minutter havde tyskerne udbygget føringen til 12-6.

Og inden pausen nåede Jannik Kohlbacher, Fabian Wiede og Rune Dahmke at øge til en solid føring på hele 17-9.

Det var næsten en gentagelse af Danmarks præstation mod Ungarn i den sidste kamp i gruppespillet. Her var danskerne foran med 18-10 ved pausen og endte med at vinde 30-22.

I anden halvleg fortsatte Tyskland med at dominere, og Kiel-backen Steffen Weinhold gjorde det til 20-11 efter et flot gennembrud.

Tyskland begyndte at brænde for meget på den ungarske keeper Laszlo Bartucz, og Ungarn kom en anelse tilbage i opgøret.

Det var dog langt fra nok til at rette op på en skidt ungarsk første halvleg, og tyskerne kunne uden problemer snuppe de to point med en fin slutspurt.

Ungarn havde inden kampene mod Tyskland og Danmark også tabt til Rusland, og de tre nederlag i træk betyder, at holdet er noteret for nul point i mellemrunden.

Ungarns sejr over Montenegro i den første EM-kamp gav ikke point, da Montenegro røg ud efter gruppespillet. Det er kun point mod modstandere, der gik videre, som tæller i regnskabet.

Tyskland er derimod med helt fremme i kampen om semifinalepladserne. Med sejren kommer tyskerne op på siden af Danmark og Spanien. Alle tre nationer har fire point, men Tyskland er noteret for en kamp mere.

Danmark og Spanien mødes i en indbyrdes kamp i mellemrunden søndag aften klokken 20.30. Vinderen af den kamp vil være meget tæt på at avancere til semifinalen.

Danmark skal møde Tyskland i den tredje og sidste kamp i mellemrunden på onsdag.