KØB PLUS!

TV: Se Klavs Bruuns vanvids-timeout

I håndboldens ædle spil opstår der ind imellem time-outs ud over det sædvanlige - en af dem stod Klavs Bruun Jørgensen for mod Sønderjyske.

Time-out i håndbold. Harpiksspillets ædle scene for kontrollerede, 60 sekunder lange taktiske justeringer - eller frådende motivationstaler.

De fleste af dem drukner i glemslens rivende malstrøm. For mange ligegyldigheder a la 'hey-nu-skal-vi-være-vågne-husk-at-spille-backen' går sjældent over i historien.

Men engang imellem fanger tv-kameraernes allestedsnærværende linser og mikrofoner en, der hæver sig over mængden.

Som for eksempel Team Tvis Holstebro-træner Klavs Bruun Jørgensen, der giver sit hold en opsang under kampen mod Sønderjyske forleden.

Der er mange perler i den tidligere landsholdsbombers performance. En af dem er, at han nøgternt indleder brandtalen med konstateringen 'jeg bliver sindssyg', inden han lader raseriet skrue sig yderligere op.

Det bliver heller ikke værre af, at den gode Klavs Bruun i anledning af movember er iført en prægtig snegl på overlæben, der blot gør ham endnu mere bister-gal at se på. Flot er det i hvert fald - se det herunder.

SE KLIPPET HER.