KØB PLUS!

TV 2 ansætter Anja Andersen

Håndbolddivaen træder efter en længere periode under radaren ind i rampelyset på håndboldscenen igen

Anja Andersen er blevet en del af TV 2's hold til EM i kvindehåndbold i december. Her skal hun bidrage til dækningen af slutrunden som ekspert sammen med Trine Jensen, en anden tidligere landsholdsspiller, der længe har været tilknyttet tv-stationen.

Det må betragtes som noget af et scoop for TV 2 at få Anja Andersen til at bidrage med sit syn på præstationerne under EM, og Anja Andersen er også selv begejstret for sit nye job:

- Det bliver spændende. Jeg glæder mig, fordi jeg har lyst til at bidrage med noget positivt omkring det nye kvindelandshold, som jeg synes er et ungt og spændende hold, siger Anja Andersen.

Hun deltog selv ved seks slutrunder som spiller, og alle slutrunder kastede medalje af sig: fire af guld, en af sølv og en af bronze. Som træner for Slagelse var hun sidenhen også en stor succes, og hun hentede tre danske mesterskaber og tre Champions League-titler.

Erfaringerne fra karrieren ser hun frem til at bruge i sin rolle som ekspert:

- Jeg får mulighed for at bruge mine spidskompetencer, som handler meget om det samspil, der er spillerne imellem og mellem spillere og trænere, og det glæder jeg mig til, siger Anja Andersen, der er spændt på at følge de danske kvinder:

- Det er et spændende hold, vi har set på det seneste, og selv om den endelige trup ikke er udtaget, er der ingen tvivl om, at succesen kommer til at afhænge af, hvor mentalt stærkt det nye hold viser sig at være, når det virkelig gælder.

Slutrunden bliver vist på TV 2 fra den 4. til den 16. december.