Champions League bød på anden gruppesejr til TTH Holstebro, som hjemme besejrede ABC Braga fra Portugal.

Holstebro. TTH Holstebro hentede opmuntring søndag i Champions League.

Hjemme mod ABC Braga blev det til holdets anden sejr i gruppen, da portugiserne blev besejret 34-29.

Dermed nåede danskerne forbi portugiserne i bunden af gruppe D.

Her ligger TTH næstsidst med fem point, mens Braga har fire point i bunden.

Fra gruppe C og gruppe D går blot to hold videre, og Nantes og Motor Zaporozhye topper, så TTH's sejr handlede mere om at tanke selvtillid.

TTH kunne dog glæde sig over en sejr, efter at det senest blev til nederlag til Dinamo Bukarest i gruppen.

Samtidig fik TTH revanche for det første opgør mod portugiserne, som endte med et nederlag på 27-32.

TTH kom overbevisende ind i opgøret og førte efter et kvarter med 12-5, hvor specielt venstrefløjen Magnus Bramming gjorde opmærksom på sig selv med fire scoringer.

Portugiserne hentede dog lidt ind og kom på 9-13, men Magnus Bramming scorede sit femte mål i opgøret, da han øgede til 14-9 på et straffekast.

Tendensen fortsatte, og TTH gik til pausen foran 18-13.

Efter ti minutter af anden halvleg havde portugiserne hentet et enkelt mål ind og reduceret til 20-24, og hjemmeholdets træner Patrick Westerholm tog en timeout.

Det hjalp, og TTH tog igen lidt fra med to scoringer i træk, og TTH endte med at vinde opgøret med fem mål.

Vignir Svavarsson blev topscorer for TTH med otte scoringer.