TTH Holstebro kom bagud 0-5 mod Nantes i Champions League, og klasseforskellen var i store perioder udtalt.

Holstebro. Sidste sæsons DM-sølvvinder i herrehåndbold, TTH Holstebro, er stadig blot noteret for det ene point, holdet hentede i første runde af Champions League-gruppespillet.

Som ventet kunne holdet intet stille op mod franske Nantes, der søndag kunne rejse hjem fra Jylland med en sejr på 35-25.

Der er afviklet fire spillerunder i gruppe D, og TTH har på sidstepladsen et point, mens Nantes har taget spidsen i gruppen med syv point.

Kun to af de seks hold går videre fra gruppen, og dermed må det danske hold formentlig kigge langt efter avancement i turneringen.

Holstebro-mandskabet fik en skrækkelig start på kampen og kom hurtigt bagud 0-5. Siden kom holdet bedre med, og mod slutningen af halvlegen blev den franske føring reduceret til tre mål.

Men Nantes skruede op for tempoet i halvlegens sidste minutter og gik til pausen med en føring på 19-13.

Da føringen straks efter pausen blev øget til 22-13, var spændingen reelt forduftet.

Magnus Bramming gjorde sit for at holde TTH Holstebro inde i kampen med en lang række scoringer, men Nantes fastholdt det komfortable forspring.

Det franske hold førte undervejs med 12 mål, men det lykkedes dog for TTH at pynte en anelse på facit i de sidste minutter.