To dage efter nederlaget i pokalfinalen rejste GOG sig og slog Skanderborg på udebane i ligaen.

Skanderborg: GOG håndbold fortsætter sin sikre kurs mod en plads i herrernes håndboldslutspil. Tirsdag sejrede fynboerne med 28-26 på udebane over Skanderborg i ligaen.

Det var på trods af, at holdet spillede sin tredje kamp på fire dage. I weekenden deltog GOG i pokalturneringens Final4, hvor det søndag blev til finalenederlag til HC Midtjylland.

Det hårde program lod dog ikke til at mærke GOG. I hvert fald ikke i begyndelsen, hvor holdet satte sig tungt på begivenhederne.

Inden der var gået et kvarter, havde GOG skabt et forspring på fem mål, som holdt til pausen, hvor stillingen var 11-16.

Efter pausen øgede GOG til 23-15, inden Skanderborg ramte en god stime og reducerede til 21-23 med seks mål på stribe.

Det gav spænding til slutfasen. Med godt tre minutter tilbage var Skanderborg i angreb i overtal ved stillingen 24-26, men i stedet for at reducerer yderligere mistede holdet bolden, så GOG på en kontra øgede til forspring på tre mål.

Det kunne Skanderborg ikke svare tilbage på. Hos GOG var særligt den unge stregspiller Henrik Jakobsen veloplagt. Han scorede ti gange og blev kampens topscorer.

Med sejren er GOG oppe på 24 point for 19 kampe og blander sig i den tætte topstrid, mens Skanderborg bliver på niendepladsen med 16 point for det samme antal kampe.

I tirsdagens anden kamp vandt Bjerringbro-Silkeborg på hjemmebane med 25-22 over Mors-Thy. Nikolaj Markussen og Michael V. Knudsen markerede sig med hver seks scoringer i sejren.

Dermed er BSV oppe på 26 point ligesom topholdene Tem Tvis Holstebro og Skjern.