KØB PLUS!

Topklubber jagter fyret VHK-træner

Det er snart to uger siden, Martin Albertsen blev fyret som træner i Viborg HK. Men hvis Albertsen gerne vil hurtigt tilbage på trænerbænken, så er der rig mulighed for det.

Sporten.dk erfarer nemlig, at både danske og udenlandske klubber på jagt efter den danske håndboldtræner Det drejer sig blandt andet om det slovenske storhold Krim Mercator (tidligere Krim Ljubljana, red.), som har henvendt sig hos Albertsen. Også de polske mestre Vistal Laczpol Gdynia har ifølge polske medier haft snøren ude efter den tidligere træner i Viborg, Randers og tyske Leipzig.

Martin Albertsen vil ikke kommentere på konkrete klubnavne, men han indrømmer, at der har været henvendelser - men at alle interesserede klubber har fået et 'nej tak'.

- Jeg skal til at se på nu, hvad jeg vil. Om der er et nyt spændende projekt, jeg kan bygge op i Danmark, eller om der er muligheder i en international topklub. Det skal være en af de to ting. Men det er jeg stille og rolig i gang med, så der kommer ikke til at ske noget nu. Jeg har ikke travlt, siger Martin Albertsen, der dog er glad for, at hans navn stadig er varmt trods fyringen i Viborg.

- Det er selvfølgelig positivt, at der er den interesse omkring mig. Jeg har jo været i udlandet før, og det er rart at vide, at mit navn stadig bliver nævnt rundt omkring, siger Martin Albertsen.