KIF Kolding Københavns sejrsrække blev brudt, da Team Tvis fik uafgjort.

Håndboldligaens tophold Kolding København satte for første gang i denne sæson point til

I en næsten fyldt hal i Kolding - 2750 tilskuere - spillede hjemmeholdet og Team Tvis Holstebro 25-25 efter en hektisk, men ikke speciel køn affære

Hjemmeholdet savnede tydeligt en playmaker.

Skulderskadede Bo Spellerberg havde godt nok varmet op, men kom ikke på banen i de første 30 minutter, mens Lukas Karlsson døjer med en fiberskade.

Team Tvis Holstebro var dog også svækket, da Magnus Bramming er karantæneramt, mens Jakob Green er blevet opereret og først kommer med i det nye år.

Samtidig var man så uheldig at få Jakob Thoustrup skadet allerede efter godt to minutters spil. Thoustrup kom ikke på banen mere.

Selv om det nye hold fra KIF Kolding København løb ind til kampen med maksimumpoints efter ni kampe, var der ingen respekt at se fra Klavs Bruun Jørgensens tropper.

Tvis-cheftræneren havde sat sit hold op med en særdeles offensiv opdækning, og dermed lykkedes det at stække KIF-topscorer Kim Andersson. I de første 30 minutter scorede han kun på straffekast, men havde dog også gode frispilninger. Til gengæld smed han også en del bolde væk. Lasse Boesen skulle bruge mange skud til sine mål før pausen, men var særdeles effektiv, da afgørelsen skulle stå.

Michael Damgaard var manden, som det normalt så stærke KIF-forsvar aldrig fik stækket. Han brillerede både med scoringer bagfra og fra venstre fløj og var med sit hurtige fodskifte en evig torn i øjet på hjemmeholdets spillere.

Hjemmeholdet var bagud 12-13 ved pausen, men startede så anden halvleg særdeles koncentreret. Fire angreb og fire mål, og så var Klavs Bruun Jørgensen tvunget til at tage en timeout

Der gik næsten ni minutter i anden halvleg, før Team Tvis Holstebro fik scoret, og da var det til reducering til 17-14

Men de seje vestjyder havde ikke opgivet. En mandsopdækning af Kim Andersson smed grus i Koldings maskineri, og Tvis fik igen udlignet, men kom dog aldrig foran.

Topscorer for KIF Kolding København var Lasse Boesen med seks mål, mens Michael Damgaard scorede otte for Team Tvis Holstebro.