Team Tvis Holstebro var bagud mod Aalborg Håndbold, men holdet vendte kampen og røg til tops i Herre Håndbold Ligaen.

Team Tvis Holstebro begyndte bedst i kampen mod Aalborg Håndbold, men udeholdet kom godt igen og var foran 13-11 ved pausen - ikke mindst takket være norske Kristian Kjelling.

I anden halvleg gik hjemmeholdet over til et mere offensivt forsvar, og det betød, at Team Tvis Holstebro løb fra gæsterne, der var ved at nå op ved 21-22, men så lykkedes det for hjemmeholdets Michael Damgaard at score, selvom hans klub var i undertal.

Aalborgenserne var herefter nødt til at satse for at hente føringen, men det hele endte med en sejr på 29-25 til Team Tvis Holstebro.

Det betyder, at det vestjyske mandskab fører Herre Håndbold Ligaen med maksimumpoint seks efter tre kampe, men de har også spillet flere kampe end de fleste af modstanderne.

Aalborg Håndbold gav debut til klubbens ny målmand, svenskeren Johan Sjöstrand, som altså måtte finde sig at debutere med et nederlag, men som også markerede sig med adskillige fine redninger - specielt i første halvleg.

Nordjyderne står efter tirsdagens nederlag med to point for tre kampe.