Team Esbjerg var i kontrol det meste af kampen og vandt forholdsvis komfortabelt hjemme over Odense.

Esbjerg. Håndboldkvinderne fra Team Esbjerg fik lørdag en perfekt start på titelforsvaret i Primo Tours Ligaen.

På hjemmebane sejrede vestjyderne med 26-21 over Odense Håndbold i den sidste kamp i første spillerunde.

Jævnbyrdigheden prægede begyndelsen, men fynboerne magtede blot at hænge på i ti minutter, inden Esbjerg stak af.

Hjemmeholdets føring lød en overgang på seks mål, og holdet kunne gå til pause foran 14-9.

I anden halvleg kom Odense på 15-18 efter 11 minutter, men det var også det nærmeste fynboerne kom et comeback i kampen.

Esbjerg kunne gå til den afgørende fase med et komfortabelt forspring, som aldrig var i nærheden af at smuldre.

Hos vinderne førte Jenny Alm og Laura van der Heijden an på måltavlen med hver syv træffere.

Maja Jakobsen og Jéssica Quintino scorede begge seks mål for taberne.