KØB PLUS!
Created: ons, 01/23/2013 - 09:12
VM-kvartfinalen mellem Danmark og Ungarn bliver et møde mellem to af verdens bedste spillere. Udfaldet af den direkte duel mellem Mikkel Hansen og Laszlo Nagy kan komme til afgøre, hvem der går i semifinalen. Sporten.dk har bedt fire, der kender dem begge godt, om at vurdere de to stjerner

OM MIKKEL HANSEN

Ulrik Wilbek, landstræner:

- Jeg synes, Ungarn er mere afhængige af Nagy, end vi er af Mikkel ( Hansen red. ). Hvis ikke Nagy slår til for Ungarn, så tror jeg, de får det svært mod os. Man snakker meget om dem begge to angrebsmæssigt, men i virkeligheden bliver deres forsvars-opgaver jo lige så vigtige i morgen. Nagy dækker treer ( midterforsvarer, red.), og Mikkel skal jo nok prøve at holde sig lidt fra at komme direkte ind i hovedet på ham. Han skal mere angribe på backen end på treeren.

- Til gengæld får Mikkel så noget at se til i forsvaret. Her handler det meget om at kunne klare opgaven selv over for Nagy. For der skal helst ikke være for mange andre, der skal hjælpe til, for så bliver der plads andre steder på banen for Ungarn.

Joachim Boldsen, TV2-ekspert:

- Man kan godt kalde det en stjernekrig. Vi har Mikkel Hansen, og Laszlo Nagy er en lige så stor stjerne i Ungarn. Laszlo blev faktisk også kåret til verdens bedste i 2011 ligesom Mikkel. Bare ved en anden kåring. Så det er meget sjovt.

- Men Laszlo er ikke så afgørende i angrebsspillet som Mikkel er. Mikkel er enormt vigtig for vores angrebsspil. Laszlo er mere den, der laver nogle af de mål, hvor det er svært for dem. og så samler han defensiven.


OM LASZLO NAGY

Rene Toft Hansen, stregspiller, Danmark:

- For at slå Ungarn skal man have stoppet Laszlo Nagy. Han er virkelig skudfarlig og dygtig til at se sine medspillere. Vi skal være aggressive som bare fanden, for hvis Nagy får mulighed for at skyde inden for tre-meteren, er det for svært for målmanden.

- Ungarn er mere afhængige af Nagy, end vi er af Mikkel. Vi har så bredt et hold, at vi bedre kan klare det. Nikolaj Markussen har virkelig spillet sig ind i turneringen. Har Mikkel en offday, er jeg sikker på, at Nikolaj står klar til at tage over. Hvis Laszlo Nagy har en offday, bliver ungarerne pressede. synes jeg

Jesper Nøddesbo, stregspiller, Danmark:

- Nagy bærer et utroligt stort ansvar hos Ungarn, så hvis han ikke lykkes med tingene, kan man måske godt se et hold, der falder lidt sammen.

- En af Nagys svage sider er, at han ikke økonomiserer så meget med sine kræfter. Så kommer vi til at løbe med dem, så kommer vi højst sandsynligt også til at se en Laszlo Nagy, der bliver presset det sidste kvarter, hvis han skal spille hele tiden. Og det må vi jo presse ham til at skulle.