Danmark fik en flyvende start på EM med premieresejren mod Makedonien. Kampen endte 29-21, ikke mindst takket være storspil i målet fra Niklas Landin. Se karaktererne til det danske hold herunder.

Ulrik Wilbek - 7

Havde indstillet holdet godt taktisk. Men var i perioder for flittig med udskiftningerne, og det gik ud over rytmen.

Niklas Landin - 12

Landin pillede fuldstændig pynten af Makedonien. Masser af attitude og vindervilje fra anføreren.

TV: Se vanvittig redning af Landin

Er du på mobilen - se Landins redning her

Jannick Green UB

Kun på banen ved et straffekast.

Thomas Mogensen - 7

Rigtig god præstation både offensivt og defensivt af Mogensen. Underligt, han ikke spillede mere.

Mads Christiansen - 4

Christiansen brændte for meget i angrebet, men defensivt var han stærk.

Klaus Thomsen - 7

Det virkede stabilt, da han dækkede i midterforsvaret sammen med Rene Toft Hansen.

Mads Mensah Larsen - 7

Vi så prøver på hans fart og styrke i mand-mand-spillet, og det bliver vigtigt senere i turneringen.

Casper U. Mortensen - 10

God kamp fra Mortensen, som var et vigtigt våben i kontrafasen. Effektiv og sikker i afslutningerne.

Bo Spellerberg - 4

Der var lidt for mange fejl fra Spellerbergs side. Det blev periodevis for hektisk for KIF-spilleren.

Michael V. Knudsen - 7

Som altid et imponerende arbejdsraseri fra Knudsen, som fik en godkendt EM-start.

Jesper Nøddesbo - 7

Stregspilleren fik ikke så meget spilletid, men det så fornuftigt ud i begge ender af banen.

Lasse Svan Hansen - 7

Fik chancen efter pausen, og højrefløjen scorede på de to muligheder, han fik.

Hans Lindberg - 7

Startede rigtig stærkt, men to brændte straffekast trækker ned. Sad på bænken hele anden halvleg.

Rene Toft Hansen - 12

Toft var ren verdensklasse. Han styrer forsvaret suverænt, og i angrebet var han umulig at styre.

Henrik Møllgaard - 10

Møllgaard leverede en solid defensiv indsats, og hans samarbejde med Rene Toft så lovende ud.

Kasper Søndergaard - 7

Mest synlig efter pausen, men han tog igennem hele kampen mange rigtige beslutninger i angrebet.