BSV tabte hjemmekampen mod Veszprem med 24-29 efter at have været tæt på at få kontakt i anden halvleg.

Silkeborg. Håndboldherrerne fra Bjerringbro-Silkeborg (BSV) formåede ikke at hente kærkomne point i Champions League-gruppespillet, da stærke Veszprem søndag var på besøg.

Ungarerne vandt 29-24 efter en god start af BSV, som dog blev afløst af en længere periode med fejl og frustrationer.

I anden halvleg fik BSV kontakt ved 21-22, før Veszprem trak endegyldigt fra.

Nederlaget betyder, at BSV i gruppe A stadig ligger nummer syv. Nu med fire point for ni kampe.

Det er to point færre end Wisla Plock på den sjetteplads, som kaster den sidste billet til ottendedelsfinalerne af sig.

Veszprem, som nåede Champions League-finalen i den seneste sæson, ligger nummer tre med ti point.

BSV havde på forhånd sat ekstra opmærksomhed på Veszprems serbiske skytte Momir Ilic, som blev topscorer, da det danske hold tabte den omvendte kamp i Ungarn med ét mål.

Opmærksomheden medførte dog ikke, at Ilic blev tæmmet i Jysk Arena. Efter 12 minutter havde han scoret fire mål.

Det fjerde satte han ind til Veszprem-føring 6-4.

BSV var ellers startet bedst og kom foran 3-2, men en periode med den ene brændte chance efter den anden på ungarernes målmand, Roland Mikler, vendte billedet.

Ved 4-6 kom BSV endda en mand i overtal, men tabte overtalsperioden 0-2.

Bagud 4-8 kaldte BSV's cheftræner, Peter Bredsdorff-Larsen, til timeout. Her kunne han konstatere, at hans mandskab spillede god håndbold, men manglede fokus i afslutningerne.

Derfra gik stillingen over 5-10 til 9-12, hvor Allan Damgaard fik en friløber mod mål. Men igen stod Roland Mikler flot i vejen.

Det gjorde ondt, og BSV tabte pusten. Ved pausen var danskerne bagud 9-15.

Opgaven i anden halvleg var dermed til at føle på.

Ikke desto mindre tog BSV godt fat og fik så småt kontakt ved 12-16 og 14-18, men igen udskød brændte chancer i overtal og på straffekast et større comeback.

Momentum var dog med hjemmeholdet, og da Michael V. Knudsen reducerede til 20-22, begyndte hallen for alvor at koge.

Med 11 minutter igen reducerede store Nikolaj Markussen til 21-22 med sit fjerde mål i opgøret.

At Veszprem er et klassemandskab fornægtede sig dog ikke, og gæsterne trak fra til 26-22, da BSV fik en udvisning.

Med fire minutter igen var gæsterne fortsat foran med fem, og opgøret var reelt afgjort.

Momir Ilic blev kampens topscorer med syv mål.

BSV spiller næste gruppekamp i Champions League 8. februar.