KIF Kolding København vandt torsdag aften med 29-20 på udebane mod Skanderborg og fik dermed endelig en sejr efter pointtab i de seneste tre kampe.

Denne sæson har ikke været nær så stabil, som det ellers plejer at være tilfældet for KIF Kolding København. Men mod Skanderborg Håndbold viste Kasper Hvidt og kompagni, at de stadig skal regnes for et topmandskab i Herre Boxer Ligaen.

I en tilskuerfyldt Morten Børup Hallen i Skanderborg spurtede gæsterne meget hurtigt fra hjemmeholdet, som pånær de første minutter af opgøret aldrig for alvor var tæt på at tildele KIF Kolding København det fjerde pointtab i træk.

Anført af Bo Spellerberg, som blev kampens topscorer med 10 mål, spillede KIF Kolding København sig let igennem Skanderborg-forsvaret, og det var der en god grund til ifølge playmakeren.

»Langt hen ad vejen holdt vi os til de aftaler, som vi havde indgået på forhånd - vi spillede struktureret og havde mange gode afslutninger. Det skal vi tage med videre,« sagde Bo Spellerberg efter kampen til TV2 Sport.

Som resultatlisten for KIF Kolding København viser det, så har der trods alt ikke været mange overlegne præstationer som den i Morten Børup Hallen, og det bemærkede Bo Spellerberg også efterfølgende.

»Vi har haft brug for sådan en kamp længe - jeg husker faktisk ikke, om vi har haft en kamp som den her i denne sæson,« lød det fra Spellerberg.

Bo Spellerberg var ikke alene om at gøre det godt for KIF Kolding København - også målmand Kasper Hvidt diskede især i anden halvleg op med den ene gode redning efter den anden. Han var en stor del af forklaringen på, at Skanderborg kun scorede 10 mål i hver halvleg.

Næste opgave for KIF Kolding København, der efter torsdagens sejr rykker op som nummer fire i ligaen, er søndagens Champions League-kamp på udebane mod Vive Kielce.