Spanien slog mandag aften Serbien med 31-20 i ottendedelsfinalerne og er nu klar til at møde Tyskland på onsdag i den ene kvartfinale ved VM i herrehåndbold.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Det var en yderst livlig kamp, som de fremmødte publikummer blev vidne til mandag aften. Udover en målrig første halvleg, der endte 20-12 i spaniernes favør, så var de vidne til et hadfyldt opgør, som blandt andet kastede direkte røde kort af sig til både Spaniens Viran Morros og serbernes Mijajlo Marsenic.

Generelt havde det tjekkiske dommerpar, Vaclav Horacek og Jiri Novotny, en hård dag på kontoret, hvor de i deres forsøg på at kontrollere den højintense kamp måtte uddele otte gule kort og otte to-minutters udvisninger til de to nationers mandskaber.

Selvom Serbien kæmpede med alt, hvad de har lært, så var der dog ingen tvivl om, hvilket hold der var bedst. Spanierne udlignede serbernes føring kort inde i første halvleg, og herefter viste værtsnationens sig bare skarpest i begge ender og vandt altså 31-20.

Kampens topscorer blev Spaniens Albert Rocas. Han blev noteret for syv scoringer.

Andetsteds blev opgøret mellem Slovenien og Egypten afviklet. Det resulterede i en sejr til Slovenien på 31-26, og dermed kan de se frem til at møde Rusland i deres kvartfinale.