Danmark vandt med 19 mål over Chile tirsdag aften. Men i omklædningsrummet i pausen hang spillerne med hovedet, afslører en af holdets bagspillere.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Selvom man førte med 17-13 ved pausen, så var det et stresset og trist til mode håndboldlandshold, som gik til pause tirsdag aften i kampen mod Chile.

- Der var ikke super stemning ved halvleg. Vi dummer os i forsvaret, og det bliver for stresset i første halvleg, siger Kasper Søndergaard ifølge sporten.tv2.dk.

Inden kampen havde landstræner Ulrik Wilbek ved flere lejligheder sat en tyk streg under, at han ikke vil se sit mandskab gå ned i kadence, bare fordi modstanderen var en miniput-nation indenfor for håndbold.

Men om det var dét, som tyngede håndboldherrerne, det vides ikke. Heldigvis formåede de hæve niveauet en tak eller to for til sidste at kunne se cifrene 43-24 på lystavlen.

-Vi løser det, og især Mads Larsen kommer ind og gør det godt i anden halvleg, siger Kasper Søndergaard.