KØB PLUS!

Slut med Mikkels spareplan

Mikkel Hansen bragede ind i VM-turneringen mod Island og er kommet for at blive.

Hvis de danske håndboldherrer skal nå målet om en semifinale med dertil hørende medaljekampe, er der endnu seks kampe tilbage på programmet ved VM i Spanien. Men efter at have sparet Mikkel Hansen i to af Danmarks hidtidige opgør er det nu slut med at holde den danske superskytte ude af kampene.

Det gælder også, selv om fredagens kamp mod Makedonien er uden betydning for det danske landshold, der allerede har vundet gruppen.

På pressemødet op til kampen fastslog Ulrik Wilbek, at alle 16 spillere i truppen vil få spilletid mod makedonerne, da det vil være dumt at få ødelagt rytmen, som landstræneren formulerede det.

Mikkel Hansen forventer da heller ikke selv, at han skal have flere pauser.

- Nej, det regner jeg ikke med. Jeg er klar til at spille, siger den danske syvmåls-skytte fra Island-kampen.

Men apropos 'dumt at ødelægge rytmen'. Har det så været svært for Mikkel at komme ind i turneringen, når han flere gange må sidde over?

- Nå, det synes jeg ikke. Den første kamp havde jeg ikke lavet noget i tre kampe op til og var måske lige lovlig langsom. Men i går mod Island fungerede det væsentligt bedre ved, at jeg havde holdt mig i gang med noget cykling og lidt skud og så videre. Så det har ikke været så slemt, siger Mikkel Hansen.

Han lægger op til, at Danmark skal spille mod Makedonien, som om kampen havde betydning.

- Man skal blive ved med at spille. Lige nu for os selv gælder det bare om at bibeholde det spil, vi har i øjeblikket offensivt og defensivt. Måske skal vi lægge lidt på defensivt. Men rent offensivt skal vi blive ved med at løbe en masse kontra og blive ved med at bevæge os godt i angrebet. Det tror jeg, bliver målet med kampen i morgen, siger Mikkel Hansen.