Skjern Håndbold rykker tættere på KIF Kolding København efter stor sejr tirsdag aften over Skanderborg Håndbold.

Gæsterne kom bedst ud af starthullerne og begyndte første halvleg som flyvende. Skanderborg kom hurtigt foran 1-4, 2-5 og 3-6.

Men herefter viste det sig, at der er forskel på tophold og nummer 10 i den bedste, danske håndboldliga.

Hjemmeholdet overtog begivenhederne og kunne gå til pause med en føring på tre mål. I anden halvleg rykkede topholdet for alvor fra gæsterne, der hurtigt fandt sig selv bagud med seks mål.

Herefter var det et spørgsmål om, hvor meget Skjern ville vinde med over et skadesplaget Skanderborg-mandskab. Skaderne og forskellen på de to mandskaber blev især tydelig i form af Skjerns fysiske overtag.

I de direkte dueller kunne gæsterne intet stille op. Skjern øgede metodisk føringen og scorede inden slutfløjtet til resultatet, 32-22.

Med sejren overhaler Skjern rivalerne fra BSV, der dog har spillet en kamp færre. Skjern er inde i en forrygende stime og har nu vundet de seneste seks kampe - de to af dem med sejre på 10 mål.

Resten af håndboldligaen skal i kamp onsdag, hvor topholdet KIF Kolding København møder Mors Thy Håndbold, og BSV skal en tur til Viborg.