I tirsdagens dramatiske og intense håndboldkamp blev Skjern-målmand Søren Pedersen helten, da han i sidste sekund reddede et frit kolding-skud fra Torsten Laen og sikrede Skjern en sejr på 27-26 over KIF Kolding København i DM-slutspillet.

»Når jeg nu ikke kan komme med op og score mål i kampene, kan jeg heldigvis lave rav i den i den anden ende. Det var fedt at blive matchvinder,« sagde Skjern-keeperen til klubbens hjemmeside.

Skjerns keepere, Søren Pedersen og Kristoffer Laursen, har haft mange afgørende og vigtige redninger gennem hele sæsonen, og mod KIF Kolding København tirsdag aften var det igen en kamp, der blev afgjort mellem stængerne.

Søren Pedersen var afgørende og stod fremragende i slutfasen. Med to sekunder igen ved stillingen 27-26 til Skjern fik KIF's Torsten Laen en kæmpe chance for at udligne, da han fik frit skud fra stregen.

Men Søren Pedersen, der var blevet sat på banen med tre minutter igen og blandt andet pillede et straffekast, hev en sidste klasseredning op af lommen.

»Jeg var glad for tilliden på det straffekast, og da jeg reddede, fik jeg momentum tilbage,« forklarede Søren Pedersen.

I KIF-lejren var skuffelsen over slutspilsnederlaget stor.

»Vi spillede for dårligt i første halvleg og fik nogle dumme udvisninger. Vi var ikke gode nok til at dominere kampen,« siger Bo Spellerberg, der scorede fem gange i nederlaget, til DR.

I slutspilspuljen er Skjern ligesom KIF på seks point efter fire kampe, hvor Team Tvis Holstebro kan ligge sig i spidsen med syv point, hvis de formår at vinde over pointløse Århus Håndbold.