Skjern spolerede Skanderborgs afskedsfest med den mangeårige hjemmebane med tilnavnet "cigaræsken".

Skanderborg. Skanderborgs håndboldherrer optrådte torsdag aften for sidste gang i holdets intime hjemmebane Morten Børup Hallen.

Den slidte håndboldhal med tilnavnet "cigaræsken" med plads til 600 tilskuere var fyldt til bristepunktet i afskedskampen, hvor Skjern blev budt indenfor.

Skanderborg kæmpede hårdt for at sikre sejren, men det endte med et snævert nederlag på 30-31.

Værterne førte 17-14 ved pausen, mens straks fra anden halvlegs start overtog gæsterne fra Skjern styringen.

Kampen blev alligevel først afgjort med 45 sekunder tilbage, da Markus Olsson bragte Skjern på 30-28.

Skjern indtager med sejren andenpladsen i herrernes bedste håndboldliga med 12 point efter syv spillerunder. Skanderborg er næstsidst med tre point.

Skanderborgs håndboldspillere skal fremover optræde på en ny hjemmebane med plads til fire gange så mange tilskuere.