Skanderborgs håndboldherrer slog Ringsted og sikrede en sæson mere i den bedste håndboldrække.

Ringsted. Skanderborg Håndbold kunne både ånde lettet op og lade jublen bryde løs fredag aften, da klubben sikrede endnu en sæson i herrernes bedste håndboldliga.

Det stod klart, da Skanderborg på udebane besejrede TMS Ringsted fra den næstbedste række med 28-23.

Kampen var det andet opgør mellem klubberne i nedrykningsspillet, og da Skanderborg vandt det første opgør på hjemmebane med 32-28, så ville uafgjort være nok til en sæson mere i den bedste række.

Derimod skulle hjemmeholdet vinde for at sikre en tredje og afgørende kamp i håbet om at avancere fra den næstbedste række.

Skanderborg var foran 13-9 ved pausen, men tre scoringer i træk af Skanderborg kort inde i anden halvleg øgede føringen komfortabelt til 18-11, og Skanderborg kørte sejren sikkert hjem.