KØB PLUS!

Skadet igen: Knudsen kæmper for karrieren

Michael V. Knudsens karriere kan være færdig inden længe. Scanning fredag bliver afgørende.

Michael V. Knudsen forlængede sidste år sin kontrakt med SG Flensborg-Handewitt, men stregspilleren kan være færdig som håndboldspiller før beregnet. Danskeren har store problemer med sin akillessene og skal nu MR-scannes. Knudsen har over julen klaget over at have smerter i anklen, og det skal undersøges. Resultatet kan afgøre, om Michael V. Knudsen kan fortsætte sin karriere.

- Der er planlagt en MR-scanning på fredag. Vi ønsker at fastslå årsagen grundigt og derefter se på, hvordan vi kan få problemet under kontrol, siger klubbens direktør Dierk Schmäschke til Flensborg Avis.

Knudsen har rundet 34 år, og hvis scanningen viser, at danskeren må
holde en længere pause, kan karrieren få en brat afslutning.

Danskeren har i flere omgange haft problemer med at få fysikken til at følge med, hvilket har kostet slutrunder for det danske landshold. Da han forlængede kontrakten med sin tyske klub, sagde han samtidig farvel til landsholdet, da klubben ikke mente, at hans krop kan klare både landsholdet og klubholdet.

Michael V. Knudsen har fået kritik for at droppe landsholdet som en del af kontrakten med Flensborg, men han har åbnet muligheden for, at han kan vende tilbage til landsholdet, når Danmark er hjemmebane for EM i 2014.