KØB PLUS!

Skadet Grigel: Jeg spiller skæbnekamp

Lotte Grigel er klar til torsdagens EM-kamp mod Norge. Den knæskade hun pådrog sig mod Serbien er ikke alvorlig.

Godt nyt fra den danske EM-lejr:

Playmaker Lotte Grigels knæskade er ikke værre end, at hun kan spille torsdagens kamp ved håndbold-EM i Serbien mod Norge.

Det påstår hun i hvert fald.

- Jeg faldt hårdt ned på halgulvet mod Serbien og pådrog mig en lille forstrækning. I dag har jeg fået knæet undersøgt, og der er heldigvis ikke sket noget alvorligt, siger Lotte Grigel til sporten.dks udsendte medarbejder på spillernes hotel i udkanten af Beograd.

Spørgsmålet er derfor, om det overhovedet har været nødvendigt at hasteindkalde Lærke Møller fra Danmark, og sende Sofie Bloch-Sørensen ud af den danske 16-mands-trup.

- Lærke lander i Beograd lufthavn i aften klokken 23.15. Hvis Lotte ikke klarer testen i morgen, kan Lærke supplere Kristina Kristiansen på playmaker-posten. Jeg er glad for, at vi nu er garderet, siger landstræner Jan Pytlick.

Sofie Bloch-Sørensen ærgrer sig over beslutningen.

- Nu hvor Lotte melder sig klar, var der ingen grund til at sende mig udenfor. Men jeg accepterer naturligvis beslutningen, og bliver hernede for at støtte holdet. I øvrigt har Pytlick sagt, at der er mulighed for, at jeg bliver skiftet ind i truppen igen, siger Sofie Bloch-Sørensen.